Pääkirjoitus: Salkuton Salkkuspesiaali

Kyllä, tämä on edelleen Salkkusepsiaali. Kaja(ani)htaneet nimet ovat olleet aina Klaanilehden tavaramerkki, joten tämä istuu kaikesta huolimatta tosi hyvin joukkoon. Ja onhan meillä casedspacedescaped-teemaa edustamassa salaperäisen vantaalaisen, Borat-mankineissa viihtyvän muusikon, Dash Zangerin Spaced-albumin arvostelu.

Lisäksi luvassa on juttua Pedro-miitistä. Sanon vain, että tässä tapauksessa kuva todellakin kertoo kaiken. Aivan kaiken. Lisäksi väänsin oheen todella modernin runon, sillä se tuntui ainoalta oikealta tavalta vuodattaa tuntemuksiani tuosta uskomattomasta päivästä ja illasta. Ja yöstä. Ja aamusta. Ja kilpikonn… ei, unohtakaa.

Tästä pläjäyksestä lötyy Sanottujen, Pedroilun ja Spacedin lisäksi myös muuta; pitkästä aikaa sisältöä on taas ihan kunnolla. Lukekaa, katselkaa ja ihailkaa. Lisäksi, tässä on puurobotteja. Se kompensoi vähän salkkuilun puutetta.

Vihapostin ja laadunvalvontakyyneleet joistakin todella kotikutoisen näköisistä artikkelikuvista voi osoittaa suoraan minulle. Tykkään laittaa Guartsulle pilkettä silmäkulmaan, kuten huomaatte. Öhö.

Sitten vielä ilmoitusasiaa. Olen (perkele) intissä loppiaisesta alkaen, joten pyörin Klaanissa varmaan hieman nykyistä vähemmän. Nauttikaa siitä, että saatte hengittää sugantonta (ja hevosetonta..?) ilmaa. Klaanilehti tullee kuitenkin entiseen malliin palttiarallaa joka toinen kuukausi. Paitsi silloin, kun jokin (oikea) spesiaali tekee poikkeuksen sääntöön. Kuten aivan pian.

JOULUSPESIAALI

Se on tulossa. Pieni ja kaunis. Juttuja, kuvia ja muuta saa tehdä siihenkin, jos siltä tuntuu. Ja totta kai tuntuu. Klaanilehden pieni jouluherkku tulee siinä aatonaaton tienoilla, sen materiaalin kanssa mitä kasaan saadaan.

Summergandalf
Virolahdella asusteleva tietyissä asioissa kovan tason fanipoikailuun taipuvainen velho-otus.