UV-mitti 2014 / Vizu mögillä -raportti

Joku voisi luulla, että perinteet ovat tylsiä. Mökkimiittimmehän ovat muodostuneet jo melkoisiksi perinteiksi. HAH! Mökkimiiteistä on tylsyys kaukana. Jotenkin jokainen mökkimiitti on oma erikoisuutensa ja nostaa vain aina potentiaaliaan. Voisin sanoa, että tämä miitti meni jollain tasolla ihan överiksi ja estottomaksi (mikä ei ole huono asia). Meillä oli paljon syvällisiä keskusteluja yön pimeinä tunteina kaiken pelailun lisäksi. Lisäksi, paljon ”kiusaamista”. Tawa ei nimittäin malttanut lopettaa hipsuttimen käyttöä. Tongu ja Pave taisivat olla yhdet hipsuttimen suurimmista uhreista. Tongun ilme olisi vain pitänyt kuvata hipsuttamisen aikana. Se selvästi tykkäsi siitä, muttei tykännyt, muttei kuitenkaan estänyt Tawaa (=eli tykkää hipsutuksesta). Pave näytti paljon enemmän kärsivältä. Minusta hipsutin oli lähinnä mukava, toisin kuin Tawan kutitushyökkäykset. Minut yritettiin tappaa kutittamalla ._. Harvoin kuulette sellaisia Visun tuskanhuutoja kuin silloin. Tawa väitti, että minä tykkäsin siitä, mutten todellakaan! Se tuntui ihan hirveältä!

Tawa myös tykkäsi alastomien klaanilaisten kyyläämisestä. Ja minutkin vielä yritti vetää mukaan!

Tawa: ”Visuuu~ Tule katsomaan kanssani alastomia klaanilaisia!”

Visu: ”e ._.”

Tätä siis tapahtui sillä aikaa, kun ihmiset olivat saunassa. Lisäksi, Nenyn viattomuus oli jotain niin! Ei tehnyt muuta kuin kikatellut omille visioilleen eikä kertonut edes meille :I

Pave jaksoi muistuttaa meitä koko miitin ajan, miten ihania me kaikki olemme, niin kuin itse Pavekin on :3 Symppis-Pave, joka osallistui myös naisadminien sviitin syvällisiin keskusteluihin.

Visu: ”Apua… Klaanillahan on oikeasti riski lisääntyä tulevaisuudessa.”

Tawa: ”IHIHIHIHIHIIIIIIII”

Visu: ”Gee voi tulla nukkumaan sinun viereesi, niin minä menen nukkumaan Kepen viereen ilmapatjalle.”

Gee: ”Onko Kepeltä kysytty?”

Visu: ”…ei.”

Noh, ei se Tawa kuitenkaan suostunut siihen vaan nukuin edelleen se vieressä ja kostoksi potkin sitä kuulemma unissani. Ja pidimme poikia hereillä häröillä jutuillamme aamuyöstä.

Klaanilaiset päättivät ostaa raketteja uudeksi vuodeksi. Se ei ollut hyvä idea, koska raketit fail. G teki kolme tuntia ennen vuodenvaihdetta lupauksen, ettei puhu hevosista enää tänä vuonna. Arvatkaa, kenen oli sitten pakko kiusata niillä hevosilla se koko kolme tuntia. Kyllä, minun! Ai miten niin kaivoin kuopan itselleni? Tätäkö te nyt halusitte, senkin hevostelijat!

G: ”Hyvää HEVOSEN vuotta!”

Visu: ”._.”

Kokkailumme ei mennyt tällä kertaa ihan niin hienosti kuin aikaisemmin. U:n pää meinasi välillä totaalisesti räjähtää, kun klaanilaiset eivät osanneet kokata. Lopputulos oli kuitenkin hyvä (omatekoisia hamppareita!), vaikka oli järkyttävä nälkä, kun ei ollut syönyt koko päivänä mitään.

Visu: ”Pihvimies, tänne!”

Snou: ”:D”

Guartsupukin vierailu oli kaunista. Repeämisen määrä oli suuri, kun Nenyn paketista paljastui Moshi Moshi Kawaii –kirja. Emme päässeet siitä näköjään vielä eroon. Lisäksi Paven pelottava yllätyslahja, jonka onnettaren päätöksestä sai Matoro, joka muuttui tämän jälkeen välittömästi Paavokymmenenweeksi ja viralliseksi Moshin hallitsijaksi.

Tawan kivikovat aamuyöstä leipomat sämpylät menivät heti kaupaksi. Tawa oli hämmentynyt.

Minä en pitänyt zombipelistä. Ratkaisin ongelman niin, että aloin Nenyn kanssa laskemaan aseiden osumistodennäköisyyksiä! Ja se toi meille voiton, kiitos siis minun, eikun… Tawa ei oikein tykännyt. Siitäkään, että halusin kokoajan tehdä Visu-zombilla itsemurhan.

Mato: ”Jos Visu annetaan zombimanulle, niin ehkä se ei tapa meitä!”

Sitten ihan joka kerta, kun otan puhelimen esiin (=möggitwitter).

Tawa: ”Visu, älä tekstaa sille Manulle.”

Visu: ”… En mi-”

Jossain välissä meillä oli Tawan kanssa miesten syyttämiskeskustelu.

Tawa: ”MIEHET, PERKELE!”

Jostain lähti puheeksi sekasaunassa alasti oleminen. Sen jälkeen Tawa oli koko ajan repimässä minua saunaan, kun olin asiasta aivan eri mieltä kuin kaikki muut.

Joku saunasta tullut (U?/Mato?): ”Eihän siinä ole mitään outoa.”

Visu: ”Miksei? ._.”

Pave: ”Saattaisi tulla ehkä vähän epämiellyttäviä reaktioita…”

Minun luovuuteni puhkesi mökkimiitissä kukkaan, kun keksin alkaa tekemään itsetunnonkohotus-ohjelmaa Tawan pohjalta! Aloitin tekemään sitä jo miitin jälkeen eli alustavat suunnitelmat ovat oikeasti jo olemassa! Järjestin myös Pavelle haliterapiaa, vaikka pelkäsin, että pieni Pave saattaisi ahdistua siitä. Mutta ei, kuulemma se toimi :3 Jej!

Ultimate Salsa –projektin valmistuminen oli hienoa, vaikka se oli vasta koekäytössä. Silti, se oli liian siistiä. Enkä edes kerinnyt pelaamaan sitä ._.

Meidän muuttuva Moc:imme oli myös pelottava. Se muutti koko ajan muotoaan. Välillä se oli Manu ja U toi sen minun eteeni kovin pervossa olomuodossa…

Rakkaat naapurit –pelissä G paljastui vaimonhakkaajaksi. Autokauppias Kepe voitti koko pelin ja plastiikkakirurgi U hyvänä kakkosena. Vaimonhakkaajat eivät voita ikinä, niin!

Yksi miitin suosikkipeli oli Musta Laatikko. Saimme selville, mitä klaanilaiset ajattelevat toisista klaanilaisista. Kävimme kaikki kysymykset läpi ennen kuin kyllästyimme peliin, emmekä siltikään kyllästyneet siihen. En nyt ihan odottanut, että klaanilaiset olisivat tällaisesta pelistä noin kovin innostuneet.

Kiitos vielä teille huipuille ihmisille erikseen, en muista milloin minulla olisi ollut viimeksi näin hauskaa!

Kiitos…

…Geelle siitä, että pidit turpasi kiinni hevosista edes sen kolme tuntia etkä antanut minulle lahjaksi hevosia.

…Tawalle hipsuttimen ahkerasta käytöstä, koehenkilönä toimimisesta ja hienoista keskusteluista.

…Matolle kauniista Klaanon Moshi –piirrustuksista.

…Pavelle siitä jatkuvasta muistuttamisesta, miten ihania klaanilaiset ovat.

…U:lle sinnikkäästä mökkihostauksesta ja että jaksoit neuvoa urpoja klaanilaisia ruoanlaitossa.

…Donille niistä kamalista viattomista ilmeistä.

…Makelle osallistumisesta (naisten) omituisiin keskusteluihin.

…Snoulle Salsaisesta ihmeestä.

…Kepelle kuskailusta ja foorumin kasassa pitämisestä miitin aikana.

…Nenylle kikattelevista fantasioistaan ja näennäisestä viattomuudestaan.

…Tongulle maatuskoitumisesta.

Visu

Kirjoittaja on klaanilaisten psykologista käyttäytymistä tarkastelva  ihmisyksilö naamioituna klaanilaisten keskuuteen.